Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Admi-Care te Lelystad is een administratiekantoor en in vele branches thuis. Reeds vanaf 1986 zijn wij actief op administratief- en belastingtechnisch gebied. Hoofdzakelijk voor bedrijven, maar ook particulieren. Wij maken gebruik van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de digitale snelweg. Het aanleveren van uw administratie kan onder andere via e-mail. Ook kunt u uw vragen per e-mail stellen, zodat u nooit onverrichter zake aan de telefoon bent. Wij kunnen dan ook snel uw vragen beantwoorden. Minder tijd kwijt met ophalen, wegbrengen en bespreken van de administratie!!!

Het intake gesprek is GRATIS en VRIJBLIJVEND!      

Administratie/Boekhouding

Administratie en Boekhouding

Ervaring heeft ons geleerd, dat vooral bij startende ondernemers, de administratie vaak een sluitpost van de werkzaamheden is. Dit kan in de toekomst problemen geven wanneer u op een bepaald moment drukker wordt met uw ondernemers activiteiten. Belangrijk is dan om af te wegen hoe u daar verder mee om wilt gaan. Een helder inzicht in uw boekhouding geeft u vaak een goede leidraad om bepaalde doelen voor de toekomst vast te stellen.

Onze werkwijze is als volgt:

U richt met onze begeleiding (indien nodig) een ordner administratie in, met diverse tabbladen, zoals kas, bank, inkoop en verkoop o.a.). U levert eens per kwartaal uw administratie bij ons aan, wij voeren de boekhouding in en verzorgen een kort kwartaalverslag. Wij geven uw omzetbelasting aan, maar u kunt dat natuurlijk ook zelf verzorgen. Aan het einde van het jaar verzorgen wij uw jaarrapport en uw aangifte inkomstenbelasting als ondernemer of beperkt ondernemer.

Voor informatie: Belastingaangiften Bedrijven