Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Admi-Care te Lelystad is een administratiekantoor en in vele branches thuis. Reeds vanaf 1986 zijn wij actief op administratief- en belastingtechnisch gebied. Hoofdzakelijk voor bedrijven, maar ook particulieren. Wij maken gebruik van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de digitale snelweg. Het aanleveren van uw administratie kan onder andere via e-mail. Ook kunt u uw vragen per e-mail stellen, zodat u nooit onverrichter zake aan de telefoon bent. Wij kunnen dan ook snel uw vragen beantwoorden. Minder tijd kwijt met ophalen, wegbrengen en bespreken van de administratie!!!

Het intake gesprek is GRATIS en VRIJBLIJVEND!      

Belastingaangiften Bedrijven

Belastingaangifte voor bedrijven

Omzetbelasting is een van de eerste dingen waar u mee te maken krijgt. De aangiften kunnen maandelijks, per kwartaal of per jaar aan u worden toegezonden door de belastingdienst. Dit heeft te maken met de omvang van uw bedrijf. De beslissing is aan u de aangiften zelf te willen doen of door ons te laten verzorgen.

Loonbelasting werkt op dezelfde manier als de omzetbelasting, alleen zal er over het algemeen maandelijks een aangifte gedaan moeten worden.

Inkomstenbelasting in het geval van eenmanszaken, V.O.F en dergelijke. Deze komen ieder jaar weer terug, maar als zelfstandig ondernemer zult u nu naar behoren een balans- en resultatenrekening moeten overleggen. De balans- en resultatenrekening rapporteert in compactere cijfers wat uw balanssituatie en resultaat einde boekjaar is.

Vennootschapsbelastingaangifte is een jaarlijkse aangifte die door ons wordt verzorgd.

Alle aangiften worden door ons elektronisch verzorgd.