Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Admi-Care te Lelystad is een administratiekantoor en in vele branches thuis. Reeds vanaf 1986 zijn wij actief op administratief- en belastingtechnisch gebied. Hoofdzakelijk voor bedrijven, maar ook particulieren. Wij maken gebruik van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de digitale snelweg. Het aanleveren van uw administratie kan onder andere via e-mail. Ook kunt u uw vragen per e-mail stellen, zodat u nooit onverrichter zake aan de telefoon bent. Wij kunnen dan ook snel uw vragen beantwoorden. Minder tijd kwijt met ophalen, wegbrengen en bespreken van de administratie!!!

Het intake gesprek is GRATIS en VRIJBLIJVEND!      

Belastingaangiften Particulieren

Belastingaangifte voor particulieren

Een ieder jaar terugkerend ritueel waar veel mensen toch de hulp van anderen nog kunnen gebruiken.
Wij zullen u altijd, zeker bij de eerste aangifte die wij voor u verzorgen, het hemd van het lijf vragen. Maar beter 10 vragen teveel gesteld, dan 1 te weinig!
Toch zijn wij van mening dat dit over het algemeen zoden aan de dijk zet. Meestal komen we toch uit op hogere teruggaven dan in eerste instantie verwacht werd door opdrachtgevers.
Wij hanteren diverse tarieven voor de inkomstenbelastingaangiften, nl:

  1. Aangifte in verband met aftrekposten zoals heffingskortingen, ziektekosten en eigen woning (100% hypothecaire hypotheek).
  2. Aangifte in verband met aftrekposten, zoals heffingskortingen, ziektekosten en eigen woning (gemengde hypotheekrente, hypothecair en consumptief ).
  3. Aangifte in verband met aftrekposten, zoals heffingskortingen, ziektekosten, eigen woning (gemengde hypotheekrente, hypothecair en consumptief ) en eigen vermogen
  4. Aangifte in verband met aftrekposten, zoals heffingskortingen, ziektekosten, eigen woning (gemengde hypotheekrente, hypothecair en consumptief ), eigen vermogen en inkomsten uit overige werkzaamheden.